Cumperi 3 | Plătești 2‎ ‎ ‎ *Cel mai ieftin articol este gratuit

Cumperi 3 | Plătești 2‎ ‎ ‎ *Cel mai ieftin articol este gratuit

Expiră în:

00:00:00
Politică de retur în 365 zile - fără alte întrebări!
Transport 19 Lei - Gratuit peste 249 Lei-
Contactează-ne

8 LUCRURI ESENȚIALE DESPRE FULARE

Am realizat un ghid complet care explică cele mai des întâlnite probleme legate de purtarea fularelor și eșarfelor. De la alegerea culorii, la cea mai potrivită lungime, la ce mai bun material și cum să le legi.

Fularul.

Un cuvânt de 5 litere care reprezintă un accesoriu esențial pentru zilele de iarnă. Poate de asemenea să fie un cadou groaznic de la un prieten, sau o achiziție disperată pentru a încera că demonstrezi că ai stil. Oricum, să înveți să porți un fular poate reprezenta un avantaj pentru tine în anotimpurile reci.

1 8 lucruri esențiale despre fulare1.1 1. cum alegi lungimea potrivită pentru fular/eșarfă?1.2 2. cum aleg cel mai bun material pentru fular/eșarfă1.3 3. cum să faci ca fularul/eșarfa ta să nu mai lase fire1.4 4. cum să alegi culoarea1.5 5. cum să alegi fularul/eșarfa potrivite în funcție de ocazie1.6 6. cum să îți porți fularul/eșarfa1.7 7. cum să îți cureți fularul/eșarfa1.8 8. cum să știi când nu ai nevoie să porți fular1.9 Tu ai întrebat – noi am răspuns1.10 Fularele noastre preferate pentru iarnă1.11 Eșarfe tub bărbătești

1. Cum alegi lungimea potrivită pentru fular/eșarfă?

Cele mai multe fulare și eșarfe sunt dreptunghiulare, iar lungimea se măsoară de la un capăt la celălalt.

Cunoașterea diferenșelor dintre fularele/eșarfele scurte, medii sau lungi, te va ajuta să nu ai nevoie să folosești un metru de croitorie în magazin. Îți poți imagina? Ar fi amuzant.

Fularele/eșarfele scurte – 140 cm

  • Perfecte pentru ținute formale sau business
  • Cade (când nu este legat sau înfășurat) la o lungiem perfectă pentru un sacou sau blazer

Fularele/eșarfele medii – 175 cm

  • Versatile și o alegere grozavă pentru a adăuga stil ținutelor
  • Au o lungime ideală pentru legare sau înfășurare în jurul gâtului

Fularele/eșarfele lungi – 208 cm

  • Numite des ‘oversized’
  • Pot fi înfășurate în jurul gâtului de mai multe ori pentru a ține de cald ( la fel ma meme-ul cu Lenny Kravitz)
  • Le poți lega și vor adăuga un aspect relaxat ținutei tale

Lățimea unui fular/eșarfe este standard și se încadrează între 30–40 cm.

Această lățime este destul de mare să îți țină de cald în jurul gâtului, fără să îți ascundă fața. Orice este mai lat de atât te va face să arîți ca și cum ești gata să dai o spargere.

Știai asta?

Ce măsură are mai exact un fular/eșarfă cu mărime universală? Un fular cu etichetă de ‘mărime universală’ cel mai probabil se va situa între mărimite scurtă și medie.

Cum verific lungimea? Prinde fularul de fiecare capăt și depărtează-ți mâinile. Dacă este destul de lung pentru a-ți permite să-ți depărtezi mâinile la maxim, cel mai probabil va arăta bine și înfășurat în jurul gâtului. Sau poți să îl pui pur și simplu la gât și să te uiți în oglindă. Gata, problemă rezolvată.

Singura excepție este cu fularele circulare. Acestea aun un design circular și nu se înoadă sau leagă în jurul gâtului.

Sugestia noastră

Apropo de lungimea fularului/eșarfei totul se rezumă la asta: nu prea poți da greș indiferent de ce alegi.

Noi preferăm o lungime medie, deoarece vei avea mai multe opținuni de purtare și îți va ține bine de cald.

2. Cum aleg cel mai bun material pentru fular/eșarfă

Alegerea materialului este la fel de importantî ca și alegerea modului de legare. Materialul va determina textura, greutatea și gradul de căldură oferit.

Cum aflu din ce material este fabricat un fular/eșarfă? Citește eticheta.

Lână – cașmir și merinos

Lâna este alegerea clasică atunci când vrei ca un fular sau eșarfă să îți țină de cald. Este de asemenea respirabilă, ceea ce înseamnă că este rezistenă la apă și ține unezeala la distanță.

Știai asta?

Lâna poate susține 30% din greutatea sa în umiditate fără a se uda. Acest lucru este important dacă locuiești într-un climat rece și umed (salut, Danemarca) sau dacă pierzi autobuzul și tragi o alergătură zdravănă încercând să îl prinzi.

Dezavantajul lânii este că poate să provoace mâncărimi. Pentru aceasta poți să îți speli fularele/eșarfele din lână manual și să adaugi o linguriță saau două de oțet alb distilat în apa cu care le clătești.

Cașmirul (de la capra cașmir) este incredibil de moale dar și de scump, deoarece o singură capră produce destulă lână pentru a face un singur fular pe an.

Lâna merinos reprezintă echilibrul perfect între cât de moale este lâna și cât de bine ține de cald . Aceste oi din Noua Zeelandă produc o lână care mențin căldura până la temperaturi de -10°C. Asta da protecție împotriva frigului.

Vei auzi de multe ori că fularele/eșarfele din lână sunt descrise ca fiind ‘masive’. TAceasta se referă mai mult la textură decât la material. Un fular masiv este destul de mare și gros și se potrivește cel mai bine la un stil casual.

Mătase

Eșarfele din mătase sunt mai mult pentru stil decât pentru a-ți ține de cald. Le vei purta când mergi la un eveniment formal, sau când vrei să arăți precum Cary Grant

Cele mai multe cravate Ascot sunt confecționate din mătase.

Acril

Acrilul este un material realizat de om, ce nu este la fel de moale sau respirabil ca fibrele naturale. Poate fi însă o alegere potrivită dacă ai pielea sensibilă sau ești alergic la lână.

Poliester

Îți imaginezi un tricou cu model hawaiian din anii '80?

Poliesterul te poate duce cu gândul la cercurile hula, dar este de fapt un material foarte funcțional cu ce are calități ce includ: rezistența la apă și șifonare, reținerea culorilor și durabilitate.

Majoritatea fularelor/eșarfelor astăzi sunt realizate dintr-un amestec ce păstrează avantajele fibrelor naturale (precum lâna sau bumbacul) și le îmbunătățește durabilitatea prin adăugarea de poliester.

Este o combinație perfectă.

Bumbac

Bumbacul, ca majoritatea fibrelor naturale este respirabil. Ceea ce înseamnă că nu vei păți ceva gen transpirație captivă în jurul gâtului.

Este de asemenea clasic, durabil și ușor de întreținut.

Jerseul este un tip de bumbac folosit pentru ușarfe în climatele mai calde. Este ușor și se simte exact ca și când ai purta un tricou creat special pentru gâtul tău.

Fleece

Ai purtat vreodată un fular din material fleece?

La început o să crezi că este super călduros și moale… apoi transpirația va începe să-ți picure pe piept.

Majoritatea materialelor fleece folosite astăzi sunt realizate de om și sunt călduroase, rezistente la apă, dar nu lasă pielea să respire. Având în vedere că poți obține avantajele acestui material și cu amestecurile de fibre natuarale și poliester, nu ai nici un motiv pentru a îndura un fular fin fleece.

Sugestia noastră

Când alegi un fular vrei să fie confortabil, călduros și să se potrivească cu stilul tău.

Noi îți sugerăm să probezi fumarul mai întâi. Nu ai această posibilitate? Atunci alege un model din lână merinos sau un amestec care o include.

3. CUM SĂ FACI CA FULARUL/EȘARFA TA SĂ NU MAI LASE FIRE

Imaginează-ți că porți o ținută super accesorizată cu un fular. Arăți impecabil și te sinți 100% încrezător. Intri în cameră, îți dai jos haina și fularul și... barba ta este acoperită de firicele de lână.

Aceste mici firicele (sau scame, sau cum vrei tu să le spui) nu se mulțumesc doar cu barba ta. Este foarte posibil să le găsești pe pluover, în păr sau peste tot în jurul tău, ca niște mici norișori pufoși.

Există o soluție pentru astfel de probleme și nu implică să îți pui înapoi fularul, să îl tragi peste barbă pentru a ascunde firele și să mori de cald 5 minute mai târziu.

O soluție mai puțin dramatică este să determini mai întâi materialul - vezi, ți-am zis că este important să știi materialele - și să treci la atac.

Cum împiedici lâna să lase fire

Lăsarea firelor este o problemă comună a fularelor din lână.

O rezolare simplă este să pui fularul în congelator și să lași frigul să 'fixeze' firele scurte.

  1. Împăturește fularul atent
  2. Pune-l într-o pungă de plastic care se închide ermetic
  3. Lasă-l la congelator peste noapte
  4. Scoate fularul din pungă
  5. Ieși afară și înfruntă iarna fără firicele rebele

Cum împiedici fularele/eșarfele din bumbac să lase fire

O spălare ușoară poate fi exact ce trebuie.

  1. Spală-ți fularul/eșarfa de mână
  2. Adaugă o linguriță de oțel distilat în apa cu care îl clătești
  3. Lasă-l să se usuce pe o suprafață plată

Cum împiedici fibrele sintetice să lase fire

Majoritatea fularelor/eșarfelor sunt confecționate pentru a nu se scămoșa sau a nu lăsa fire. Așa că… s-ar putea să ai un fular mai cuidat.

Spală-l sau poartă-l pe acest rebel și transformă firicelele în noul accesoriu pentru barbă.

Cum să îndepărtezi scamele de pe un fular?

  • Îndepărtează scamele cu o foarfecă sau cu o lamă de ras.
  • Fii atent să nu îți distrugi fularul dacă tai prea aproape.
  • Poți folosi un aparat electric pentru scame.
  • Acordă timp îngrijirii fularului tău și el va avea grijă de tine.

4. Cum să alegi culoarea

În ciuda a celor ce ai auzit - nu există reguli stricte pentru alegerea culorii unui fular sau eșarfe. Acest lucru se aplică și pentru fularele de iarnă.

Aceasta nu înseamnă că vei putea purta un fular cu dungi albe și roșii la un eveniment formal... doar dacă nu vrei ca lumea să creadă că l-au găsit pe Waldo.

Chiar dacă nu există reguli stricte, poți ține cont de culoarea pielii și ce alte haine porți pentru a putea alege culoarea potrivită la fular.

Cel mai ușor mod de a-ți determina tonul pielii

Să îți determini tonul pielii nu trebuie să treci printr-un proces lung și anevoios. Dacă înveți niște principii de bază, te pot ajuta cu întraga ta ținută.

Cum să-ți determini tonul pielii:

  • Suflecă-ți mânecile și uită-te la venele tale.
  • Venele albastre înseamnă că ai un ton rece al pielii.
  • Venele verzi înseamnă că ai un ton cald al pielii.
  • Sună-ți doctorul dacă venele tale au orice altă culoare precum portocaliu neon sau negre.

Culori de fular/eșarfă pentru tonuri calde ale pielii:

  • Culori intense cu tonuri aurii
  • Galben
  • Auriu
  • Portocaliu sau roșu
  • Vișiniu
  • Oliv
  • Turcoaz
  • Verde intens

Culori de fular/eșarfă pentru tonuri reciale pielii:

  • Culori mai pastelate cu tonuri albastre/gri:
  • Albastru (deschis sau bleumarin)
  • Culori prețioase
  • Mov (deschis sau închis)
  • Gri

Care sunt culorile neutre pentru fulare/eșarfe?

Dacă îți cunoști tonul pielii acest lucru te va ajuta să îți alegi fularul/eșarfa bazate pe tonul tău, dar ce se întâmplă dacă vrei să porți ceva mai puțin îndrăzneț decât auriu? Aici intervin culorile neutre.

În primul rând, culorile neutre nu înseamnă că trebuie să fie plictisitoare.

Ce purtăm?

Există un moment și un loc pentru un fular cu imprimeu de leopard neon. Nu știm exact când este acest moment, dar ne vom mai gândi. Dar suntem siguri că asortarea fularului cu ținuta ta nu este necesară.

Dacă porți o jachetă neagră nu trebuie să porți un fular negru. De fapt, griul este mult mai versatil și te va ajuta să nu pară că ești prea asortat. Alege un fular bej dacă porți multe nuanțe de maro.

Asortează un fular în culori îndrăznețe cu o ținută în tonuri neutre. Încearcă să porți o eșarfă în carouri cu un pulover negru și blugi închiși la culoare. Modelul din fular va zice ‘da, știu ce fac’ în loc de ‘m-am îmbrăcat pe întuneric’.

Sugestia noastră

Tonurile neutre merg în aproape orice situație.

Amintește-ți că fularul este un accesoriu – un accesoriu foare folositor, dar totuși un accesoriu. Să îl folosești ca punctul de interes al unei ținute (cu o culoare puternică, poate) nu este o idee atât de bună, deoarece de obicei ne dăm jos fularul când suntem în interior.

5. Cum să alegi fularul/eșarfa potrivite în funcție de ocazie

Iarna este un anotimp ideal pentru moda bărbătească, iar fularul sau eșarfa te vor ajuta să arăți grozav. Te îndrepți spre birou sau la o întâlnire într-un pub?

Amintește-ți că un fular poate face mai mult decât doar să îți țină de cald. Poate fi și un accesoriu ce va adăuga stil ținutei tale... și puțin stil nu a stricat nimănui la prima întâlnire. Funcționalitate și stil - două dintre cuvintele noastre preferate.

Am grupat mai jos sugestiile noastre pentru a purta fularul/eșarfa potrivită la momentul potrivit. A venit momentul să folosești tot ce ai învățat despre materiale și culori. Devine complicat.

Dacă vei alege fularul/eșarfa potrivită, vei arăta că știi ce faci, nu vei îngheța de frig și poate vei obține acea a doua întâlnire.

Weekend

Știm cu toții că un weekend relaxat nu înseamnă să stai toată ziua pe canapea și să te uiți la Game of Thrones. Indiferent unde ești, un bărbat cu stilul și caracterul tău va ieși până la urmă din apartament și merită să arate cât mai bine.

Îți sugerăm să porți blugii tăi preferați și geaca de piele cu un fular gri sau bleumarin de lungime medie, din lână merinos. Alege un amestec de lână și poliester pentru confort și care probabil nu va lăsa fire pe haine.

Poți opta pentru un fular mai masiv pentru un look casual.

  • Lungime: Medie sau lungă
  • Culoare: Gri sau bleumarin
  • Material: Lână/amestec cu poliester
  • Mod de purtare: Cel relaxat sau cel simplu

Serviciu

Da, poți purta fular și cravată în același timp. Stabilește doar ce haină vei purta și asortează sau alege materiale complementare - gândește-te că lâna va merge cu lâna, sau bumbacul cu ... hai că ai prins ideea.

Nu pune accentul pe textură, alegând ceva precum cașmirul sau lâna merinos și evită ceva prea masiv. Îți poți asorta fularul sau eșarfa cu costumul, dar rămâi în zona tonurilor neutre.

Nu poți da greș cu cu fular sau eșarfă scurtă, într-un gri deschis care se așează perfect pe sub haină. Alege un fular de lungime medie pentru a fi mai călduros sau poartă o haină mai lungă.

  • Lungime: Scurtă sau medie
  • Culoare: Gri deschis
  • Material: Lână
  • Mod de purtare: Cel clasic

Sport

Dacă știi ce fular să alegi vei avea un accesoriu călduros pentru jocul tău de fotbal.

Alege un fular circular pentru a-ți ține de cald. Avantajul acestor modele este că nu trebuie înodate sau înfășurate în jurul gâtului. De asemenea, nu trebuie să îți faci griji pentru că vei avea o bucată lungă de material pe care o vei târî după tine pe teren.

Caută un model din fibre naturale sau un amestec de fibre naturale și poliester (precum bumbacul și acrilul). Fibrele naturale sunt respirabile, protejându-te astfel de transpirație.

  • Lungime: Fular circular
  • Culoare: Orice se potrivește cu tonul pielii tale
  • Material: Fibre naturale sau un amestec
  • Mod de purtare: Nu este nevoie

Formal

Evenimentele formale pun mai mult accentul pe stil, decât pe funcționabilitate.

Avân în vedere că cel mai probabil ăți vei purta costumul cu un trench deasupra, alege o eșarfă care nu va atârna peste lungimea hainei atunci când nu este înfășurat.

Cât de des mergi la un eveniment formal? Exact. Așa că alege calitatea și răsfață-te cu o eșarfă din cașmir.

  • Lungime: Scurtă sau medie
  • Culoare: Negru
  • Material: Cașmir
  • Mod de purtare: Cel formal

O noapte în oraș

Să fim sinceri, nu prea îți alegi ținuta pentru o ieșire în oraș în funcție de temperatură. Nimeni nu își pune echipamentul de ski și merge în club.

Lăna sau amestecul de materiale sunt ideale. Alege ceva nu foarte masiv.

Mergi pe negru sau grei pentru a complimenta o ținută urbană.

Mai ții minte acea întâlnire? Dacă vrei să arăți partea ta mai îndrăzneață, mergi pe vișiniu sau verde închis - doar ai grijă să nu îți umbrească toată ținuta sau să îți lase firicele prin barbă.

  • Lungime: Medie
  • Culoare: Negru sau gri
  • Material: Lână
  • Mod de purtare: Cel simplu

6. Cum să îți porți fularul/eșarfa

Probabil cele mai căutate sfaturi din regatul fularelor/ eșarfelor se referă la legare, înfășurare, drapare... ai prins ideea.

Am întrebat-o pe Heidi, designer-ul de la Bohemian Revolt, pentru a ne explica modurile ei preferate de înfășurare a fularului/eșarfei. Ea a ales 5 moduri de a purta un fular/eșarfă, care sunt simple, stilate și îți vor ține de cald.

Oricare dintre acestea sunt ușor de purtat fără să arăți de parcă ai petrecut ore pentru a-ți ajusta fularul dimineața. În plus doar o singură metodă împlică un nod, restul fiind doar tipuri de înfășurări.

Cel ușor

Cel mai ușor mod de a purta un fular sau o eșarfă. Promitem. Îți va aduce o combinație de confort și relaxare și poate fi folosit atât cu fulare masive cât și cu cele mai subțiri. Folosește fulare medii sau lungi.

Cum se face

  1. Așează-ți fularul în jurul gâtului lăsând o parte mai lungă decât cealaltă
  2. Înfășoară partea mai lungă în jurul gâtului (o dată pentru fularele de lungime medie și de două ori pentru cele lungi)
  3. Ajustează pentru ca cele două capete să fie aproximativ simetrice
  4. Lasă înfășurarea mai largă dacă nu este atât de frig, sau strânge-o dacă vrei mai multă căldură

Cel relaxat

Este modul de purtare ideal pentru a-ți ține de cald și a arăta aranjat. Folosește un fular mai masiv - dar nu prea gros deoarece nu vrei să pui prea mult volum în partea de sus, fiindcă vei arăta disproporționat. Acest stil este perfect pentru zilele cu vânt, deoarece apetele sunt prinse și nu vor zbura în toate părțile. Folosește fulare medii sau lungi.

Cum se face

  1. Așează-ți fularul în jurul gâtului lăsând o parte mult mai lungă decât cealaltă
  2. Înfășoară partea mai lungă în jurul gâtului până când rămâi doar cu capătul
  3. Prinde capetele în materialul înfășurat (practic ascunzi capetele)

Cel clasic

Acesta este un nod esențial. Ne referim la el ca la un nod deoarece practic se prinde nu doar se înfășoară. Această metodă Această metodă de purtare a fularului este potrivită pentru vremea rece, deoarece se prinde strâns în jurul gâtului, și în funcție de material merge bine cu ținute casual sau business. Folosește fulare lungi.

Cum se face

  1. Împăturește fularul pe jumătate pe lungime
  2. Așează fularul astfel pliat în jurul gâtului (ar trebui să ai o parte cu o buclă, iar pe cealaltă parte cele două capete)
  3. Ia capetele și tragele prin buclă
  4. Trage de ele pentru a strâmta nodul

Cel formal

Această modalitate de purtare este exact ceea ce ai nevoie dacă porți o eșarfă sau un fular la o ținută formală. De asemenea merge pentru o eșarfă care este purtată pentru a adăuga o pată de culoare ținutei fără să fie punctul central. Folosește eșarfe sau fulare scurte sau medii (depinde de lungimea hainei tale).

Cum se face

  1. așează-ți eșarfa pe sub haină și asigură-te că ambele capete sunt simetrice
  2. Suprapun capetele eșarfei
  3. Ai grijă ca atunci când porți haina peste să se vadă puțin din culoarea eșarfei

Cel de la bunica

Știi despre ce fular vorbim aici - cel tricotat de bunica ta, cu dragoste dar este ultimul model pe care l-ai alege. De obicei aceste fulare sunt destul de mari și este destul de greu să îți dai seama cum să le porți. Heidi are o metodă care va face purtarea fularelor de la mătușa ta preferată, de la bunica sau mama soacră, floare la ureche. Lungime arată cât de mult te iebește. Sună-o pe buni!

Cum se face

  1. Așează-ți fularul în jurul gâtului astfel încât mabele capete să cadă pe spate
  2. Încrucișează capetele și adu-le în față
  3. Slăbește nodul pentru un look mai relaxat, sau când nu mai poți suporta căldura. Strânge-l dacă vrei să simți cu adevărat dragostea

Este important să îți amintești că stilul individual și încrederea în sine joacă un rol foarte important indiferent de ce metodă alegi. Noi suntem fanii experimentării pentru a vedea ce merge cel mai bine... și suntem și fanii bunuculor!

7. Cum să îți cureți fularul/eșarfa

Fularul tău este murdar. Nu încercăm să vă punem într-o lumină proastă, băieți, și nu sunteți singurii. Accesoriile noastre de iarnă sunt deseori neglijate atunci când vine vorba de spălare.

Nu este o igienă precară. Sperăm că nu.

Sunt celulele pielii, uleiurile, parfumul, picăturile din cafeaua de dimineață, și strănutul ocazional care fac fularul să aibă nevoie de atenție. Și să îi acorzi atenție nu este atât de dificil precum crezi. Nu este la fel de ușor ca aruncarea cămășii din bumbac în mașina de spălat, dar câteva minute îți pot readuce la viață fularul.

Cum să speli de mână un fular

  1. Umple un recipient cu apă rece și câteva picături de șampon pentru copii.
  2. Scufundă fularul în apă.
  3. Lasă-l să se înmoaie timp de 10 minute.
  4. Aruncă apa cu săpun.
  5. Adăugați apă curată pentru a clăti fularul.
  6. Repetă până când apa este curată.
  7. Scurge-l și apasă-l ușor pentru a scoate apa rămasă în fular.
  8. Așează fularul pe un prosop curat pentru a se usca.

Sfaturi extra pentru curățarea fularelor

  • Ai grijă să nu-l tragi, să-l întinzi, deoarece acest lucru poate determina pierderea formei țesăturii.
  • Evită uscătorul. Uscătorul nu este prietenul tău. Uscătorul îți va micsora fularul. Uscătorul - rău.
  • Adaugă o linguriță de oțet alb distilat în apa de clătire. Oțetul va proteja fibrele și va păstra culorile vibrante. Nu îți face griji în legătură cu mirosul, deoarece se va disipa pe măsură ce fularul se usucă.

Crezi că acest lucru va dura o veșnicie și clătirea sub robinet este la fel de bună? Ar fi mai ușor, dar presiunea directă ar putea duce la deteriorarea țesăturii dacă este o eșarfă din lână sau o eșarfă tricotată.

Unele esarfe sau fulare pot fi spălate la masina de spălat (unele tipuri de bumbac și amestecuri), dar de ce ai risca? N-ai vrea să-l arunci sau să scoți din mașină pe unul făcut pentru mini-tine.

Îți sugerăm să le speci de mână. Și da, este perfect în regulă să faci asta și cu eșarfele etichetate "numai curățare chimică".

Cât de des ar trebui să îmi curăț eșarfa/fularul?

Îți recomandăm să speli o eșarfă sau un fular de 2-3 ori pe sezon.

Nu vrei să distrugi materialul cu un exces de spălare ... și, în mod sigur, strănuți mereu în batistă.

Asigură-te că oferi eșarfelor sau fularelor tale o spălare la finalul sezonului rece, înainte de s lr plis sau rula și depozita într-un sertar.

Consideră eșarfa sau fulaarul ca un tip de apărare de primă linie împotriva condițiilor vitrege din timpul iernii. O linie frontală curată este una sigură.

8. Cum să știi când nu ai nevoie să porți fular

Ne plac eșarfele și fularele. E destul de evident până acum, nu? Dar, la fel ca acel mic buzunar de la blugi, uneori nu ai nevoie de unul. Să știi când să îți protejezi gâtul și când să îl ții gol este la fel de simplu ca realizarea că eșarfa ta este un accesoriu și nu o necesitate.

Uită-te la ceea ce ai de gând să porți pentru a constata dacă ai nevoie de eșarfă sau nu.

Ieși afară cu o helancă și o jachetă? Îți arăți stilul urban cu un hanorac?

Dacă ai răspuns da, atunci poate dorești să eviți adăugarea unei eșarfe și sufocarea stilului tău. În același timp, dacă este frig afară, poți purta un fular, deoarece funcționalitatea câștigă în fața stilului tot timpul.

Depinde de tine.

Da, există sugestii și îndrumări, dar aici este timpul ca tu însuți să iei o decizie. Îți este permis să faceți alegerea și să ai încredere în decizia respectivă.

Încrederea este cel mai bun accesoriu și adevăratul must-have pentru orice anotimp.

Galben auriu, lâna merinos, dimensiuni dreptunghiulare, masivitate, pungi sigilate - cine bănuia că există atât de multe lucruri de știut despre un fular?

Totul se reduce la modul în care te simți. Vrem să folosești aceste îndrumări și să găsești o eșarfă sau un fular care evidențiază stilul tău personal și va ține de cald.

Ești gata pentru a-ți îmbunătăți ținutele de iarnă? Ai toate cunoștințele ... așa că ieși în lume, înfășoară-te cu un fular și arată vremii reci cine este șeful.

Tu ai întrebat – Noi am răspuns

Pot să îmi prind fularul în blugi?

Susținem 100% stilul personal, dar răspunsul nostru este nu. Înfășoară-ți fularul în jurul gâtului sau lasă-l să atârne… dar nu îl prinde în pantaloni.

Dacă un fular este mai gros înseamnă că este mai călduros?

Un fular mai gros nu înseamnă întotdeauna că este mai călduros. Este mai important să te uiți la material decât la grosime.

Dacă să fie călduros este ceea ce îți dorești, alege un fular gros din lână.

Poate un bărat să poarte o eșarfă unisex ?

Poți face orice dorești. Fii tu însuți.

Cu acestea spuse, te atenționăm cu privire la prea mulți ciucuri, imprimeuri colorate sau materiale super ușoare, deoarece acestea sunt de obicei concepute pentru femei.

Ce fel de eșarfă ar trebui să poarte un bărbat la un trench?

Recomandăm întotdeauna fibre naturale sau amestecuri de fibre naturale și sintetice peentru toate fularele și eșarfele. Dacă porți o eșarfă cu un trench, alege mereu o eșarfă de dimensiuni medii și mai lungă (170-210 cm) și rămâi la o culoare neutră.

Există un fular care se asortează la orice?

Aceasta este o întrebare minunată! Un fular de lungime medie într-o lână gri (puțin texturată) va merge cu orice ținută. Griul este o culoare care se asortează bine cu ținutele de iarnă în culori închise.

De ce nu sunt mai mulți bărbați care să poarte fulare?

Credem că mai mulți bărbați ar trebui să poarte eșarfe și fulare! Mulți tipi cred că sunt prea feminini dacă poartă aceste accesorii, dar acest lucru este atât de departe de adevăr. Un fular este un accesoriu de iarnă excelent și un adevărat amestec de funcționalitate și stil.

Poate un bărbat să poarte un fular la un cardigan?

Un fular cu un cardigan poate fi un look greu de realizat corect. poți purta fularul înfășurat mai alrg (nu prea strâns în jurul gâtului) pentru a evita să arăți ca și cum îți petreci prea mult timp cu colecționarea de timbre.

Pot să port o cravată și un fular în același timp?

Purtarea unui fular cu cravată este chiar indicată, atâta timp cât porți corect fularul. Îți sugerăm modul Clasic de purtare sau să lași fularul nelegat. Astfel vei avea una spect elegant și profesional.

Ce pot să fac cu firele care ies din fular?

Un fular care lasă fire poate deveni o problemă!

O spălare bună va rezolva de obicei problema. Cu toate acestea, dacă este un fular din lână, soluția este la fel de simplă ca și împăturirea fularului și punerea lui într-o pungă de plastic sigilată și pe care trebuie să o lași în congelator timp de 24 de ore. Frigul va "bloca" fibrele scurte și te va ajuta să faci față iernii fără firicele peste tot.

Pot să îmi spăl fularul la mașina de spălat?

Totul depinde de materialul din care este fabricat fularul. Întotdeauna recomandăm spălarea manuală, deoarece nu durează mult și eviți riscul micșorării sau deteriorării fularului.

Un bărbat poate purta un fular cu ciucuri?

Fularul unui bărbat poate avea ciucuri ... dar cu moderație. Ciucurii ar trebui să fie minimi și în aceeași culoare ca și fularul. Evită-i pe cei extra lungi sau genul cu margele dacă nu vrei să arăți ca o vedetă din anii 70.

Poate un bărbat să poarte o eșarfă cu imprimeu?

Purtarea cu succes a unei eșarfe cu model depinde de imprimeu (modelul). Designerul principal de la Bohemian Revolt, Heidi, sugerează păstrarea unei ținute neutre și o eșarfă ce poate să devină punctul de interes.

Cele mai multe eșarfe cu model vor fi din mătase sau dintr-un material similar. Joacă-te cu diferite noduri și modalități de purtare pentru a vedea ce merge cel mai bine.

Care este cel mai masculin mod de a purta un fular?

Nu există nici o modalitate masculină de a purta un fular - doar modalități de a-ți îmbunătăți stilul personal, personalitatea și vibe-ul.

Uită-te la Războinicii de Teracotă din China, dacă nu crezi că eșarfele pot fi masculine. Băieții ăștia aduc eșarfa și fraza "nu te pune cu mine" la un cu totul alt nivel.

1. Legarea inversată

Cum se face

  • Așează-ți fularul în jurul gâtului asigurându-te că ambele capete au lungimi egale.
  • Ia unul dintre capete și înfășoară-l în jurul gâtului, apol trece-l peste umărul opus.
  • Fă același lucru cu celălalt capăt.
  • Ajustează fularul în jurul gâtului dacă este necesar.

2. Nodul fără nod

Cum se face

  • Așează-ți fularul în jurul gâtului lăsând o parte mult mai lungă decât cealaltă.
  • Ia capătul lung și formează o buclă, apoi trage de acest capăt în jos .
  • Ia celălat capăt și trece-l și pe el prin bucla formată anterior, pentru a forma nodul.
  • Adu nodul mai aproape de gât, trăgând de fiecare capăt.

3. Peste și împrejur

Cum se face

  • Așează-ți fularul în jurul gâtului lăsând o parte mai lungă decât cealaltă.
  • Pune capătul lung al fularului peste cel scurt, apoi înfășoară-l în jurul celui scurt, apoi trage-l în jos pentru a strânge nodul în jurul gâtului.

4. Împrejur și în interior

Cum se face

  • Ia capătul lung al fularului și înfășoară-l o dată în jurul gâtului.
  • Apoi, ia același capăt și trece-l prin bucla formată mai sus.
  • Ia și celălalt capăt al fularului și trece-l prin buclă, pentru a completa nodul.

5. Cel mai călduros

Cum se face

  • Împăturește fularul pe jumătate și așează-l în jurul gâtului.
  • Ia unul dintre capete și trece-l prin bucla creată pe cealaltă parte.
  • Apoi răsucește bucla, trece și celălalt capăt prin buclă, apoi trage pentru a strânge nodul.

Fularele noastre preferate pentru iarnă

Când vine vorba de a cumpăra fularul ideal, este important să ții cont de scopul acestuia - la ce îl vei folosi?

Este o eșarfă care îți va ține de cald în timp ce mergi cu bicicleta prin vânt și zăpadă pentru spre serviciu? Sau cauți un accesoriu elegant - detaliul care desăvârșește ținuta ta impecabilă? Sau ... vrei să le ai pe amândouă?

Cu un informațiile potrivite, alegerea fularului pentru un bărbat este ușoară. Să pleci la serviciu cu motocicleta dimineața, atunci când ninge afară ... da, este cu totul altă situație.

Eșarfe tub bărbătești

Pentru diminețile, când nu vrei să pierzi timpul legându-ți fularul, trage pe gât unul din aceste eșarfe tub și ești gata de plecare!

Sugerăm una făcută cu lână merinos, care nu produce mâncărime, pentru acele zile reci, vântoase - cum sunt cele pentru care Danemarca este renumită!